Το RUListen δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις ανάγκες των καιρών όπου το διαδίκτυο έχει αναδειχθεί σε κύριο φορέα ενημέρωσης, επικαιρότητας, απόψεων και τάσεων.

Το RUListen είναι μια state of the art εφαρμογή για online monitoring σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητες πολλαπλής ανάλυσης, με το οποίο μπορείτε να «ακούτε», να «εντοπίζετε», να «καταγράφετε» και να «αντιδράτε»!

να «ακούτε» μηνύματα και απόψεις κοινού και ειδικών, μέσα από χιλιάδες posts & συζητήσεις χρηστών στα social media, news sites, blogs, forums, YouTube Channels κ.α.

να «εντοπίζετε» κυρίαρχες απόψεις, πιθανές προκαταλήψεις, σταθερά «ενεργούς» χρήστες κλπ.

να «καταγράφετε» την εξέλιξη της δικής σας εικόνας (θετική – αρνητική διάσταση) σε επίπεδο εταιρικό, ή προϊόντων, αλλά και των ανταγωνιστών σας και φυσικά…

να «αντιδράτε» γρήγορα με την προσαρμογή της στρατηγικής και των δράσεων marketing και επικοινωνίας σας, στα εκάστοτε δεδομένα που διαμορφώνονται

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ R-U-Listen

  • Δυνατότητα καταγραφής σε πραγματικό χρόνο (realtime) αλλά και αναδρομική παρακολούθηση
  • Γλώσσα καταγραφής σε ελληνικά & Greeklish αλλά και σε 44 γλώσσες και διαλέκτους
  • Αναφορές σε όλο το εύρος του ελληνικού web (news sites, όλες τις γνωστές πλατφόρμες blogs, ελληνικά forums και όλα τα δημοφιλή social media –Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, You Tube κλπ).
  • Sentiment Analysis (χαρακτηρισμός και διαχωρισμός αναφορών σε θετικές, αρνητικές, ουδέτερες)
  • Ειδικευμένα reports σε επιμέρους τομείς (PR, Reputation, Influencers, Trends, κλπ)
  • Alerts σε πραγματικό χρόνο, που θα περιέχουν αρνητικά ή κακόβουλα σχόλια που αφορούν τις ενέργειές σας.